Click here for Myspace Layouts

buda biasa ja ! :)

My photo
pontian, johor, Malaysia
heyy . name sbena aku siti norshahira anak kepada maszahal jeery . :) tp org2 rmai pgil aku yaya . yaya tuh name timang timang aku mase kecik2 . ishh gedik kan aku nie na pakai name timangan mase kecik2 pulak . haha . bia la . ;p aku di-born kan d pontian dan menetap di pontian jhor . about my age ? gues me gues me . hahaha . aku lahir pada 11.56PM pada 15 oct 1993 . haha lagi sikit na 16 oct kan kan . ;p aku ank yg kedua dari 3 adek bradek . hoho . da la aku malas la na bebel ape ag nta . huhu . daa~

Sunday, 24 April 2011

when you think you should cry , just let it .

first aku na minta maap , aku bukan na jaja cter kita . tapi nie la luahan ape yang aku rase . aku rase malam tadi down down sgt2 . huhh . aku na jaga perasaan kawan , tp dalam masa yg sama aku na setia . tp aku gagal !! huhh . aku sedih sgt2 . aku ta tahu la aku kuat ke ag ke ta . masalah laen aku ta na cter la . aku rase mcm na nges ja . huuhh , yaya ! kau nie gembeng laa .. maap , aku tkod aku ta kuat ja na ilang buat kali ke2 .

malam tadi aku nges ! omg ! huhh asal kau nie yaya ? hmm
 aku susa na tydo . aku termenung ja . aku ingat balik mase kite first2 knl kann b . aku  mara kau , mara abg aku . huhh belagak ye aku dulu selalu ngolok kau b . aku minta maap . lame-lame nta mcm mane aku bole syg kan kau . aku ta tahu sejak bile aku jatuh cinta kat kau b . aku memg ta dpt tydo mlm td .

tapi bantal aku tade la basah cmnie . hmm . memg tade mud .
aku bengang ! aku menyampah nan AZWAN NAIM !! damn dikau . aku da ckp kan kita kawan . yang kau na melebeyh2 tuh pehal . huhh , da lame aku bersaba nan kau nie mamat . makin di biarkan makin over kau ae . kau cakap aku maen2kan kau ? wehh mat , aku da ckp kan awal2 jgn mengharap sgt kat aku . pena ke kalau kau ckp iloveyou , then aku ckp balek iloveyou too ? ta pena kann . SAMA SEKALI ta penah oke ! bile kau ckp imissyouu , aku balas balik , poyo ja . kau tahu ta nape aku balas mcm tuhh ? sebab aku syg dia sorang ja . huhhh , aku tension nan kau nie . maap aku bukan na buruk2 or what else. tapi nie la luahan hati aku .kepada SAYA IJAM . kau memang kawan aku yang baek . aku minta maap ae . kita kawan ja tau . terimakasihh . -.-''

b ! b da na pegi ke dari bb ?omg ! aku ta tahu na hadapi nie sume . aku perlukan kau kat sisi aku . maap , aku tahu perangai aku teruk kan b ? jahatnya aku ta pandai na jaga hati kau b . tp even aku mcm nie , sume kau yang aku ade , sygg kau sowg ja . hmm . sedihh kau tahu ta . maap aku bukan na showoff kat sini . aku ibarat mangsa keaadan , hmmm . yaya kau bole ke lalui nie sume . YA ALLAH ! tabahkan la hati hamba mu ini . b , aku bukan na melewe ke pe kat sini . tapi law kau bace , aku sygg kau sorang ja . tp.... hmmm b , aku harap kau jumpe sesuatu yang bole buat kau happy . aku doa kann . maap aku ta mampu na bahagiakan kau . aku hanya mampu mencintai kau dan ta mampu tinggalkan kau . bila kau ade prob , aku rase mcm susa aty sgt2 . bila kau ta text aku , aku risau sgt2 . yaya .... tabah la yaya .

bb perlukan b ! T_T

b aku rindu kau sgt2 . aku tahu kita susa na jumpa . aku nie poyo kan b . sikit na nges ja . aku susa na lupakan kau . aku ta tahu nape aku syg kau sgt . b , aku harap kau balek .



aku rase mcm sorang2 ja skang . mane kau pergi b ? aku perlukan kau la . tapi aku ta mampu na paksa kau stay nan aku . aku sentiasa tunggu kau . mungkin tuhan da sedia kan yang lebih baek untuk kau . aku ta tahu nape pedih sgt hati aku nie . yaya...... sabar !! hmm


syggg , aku bukan na melebih kat sini . tapi nie la ape aku rase skang nie b . aku minta maap . aku tahu perangai aku nie teruk . kau ta suke tu . aku tahu . tapi maap . T_T



bila kau ajak break . aku buntu ta tau na buad mcm mane . aku ta bole paksa kau b .


 cume masa ja dpt fix balik hati aku . 

3 comments:

  1. i da follow u....
    follow me back k...:-)

    ReplyDelete
  2. bersabar la hadapi ujian Tuhan k.lau de jodo x ke mne sayangg..chayok2!

    ReplyDelete
  3. follow my blog gak k n jgn lpe like my fanpage taw..
    http://bdkgtah.blogspot.com/

    ReplyDelete