Click here for Myspace Layouts

buda biasa ja ! :)

My photo
pontian, johor, Malaysia
heyy . name sbena aku siti norshahira anak kepada maszahal jeery . :) tp org2 rmai pgil aku yaya . yaya tuh name timang timang aku mase kecik2 . ishh gedik kan aku nie na pakai name timangan mase kecik2 pulak . haha . bia la . ;p aku di-born kan d pontian dan menetap di pontian jhor . about my age ? gues me gues me . hahaha . aku lahir pada 11.56PM pada 15 oct 1993 . haha lagi sikit na 16 oct kan kan . ;p aku ank yg kedua dari 3 adek bradek . hoho . da la aku malas la na bebel ape ag nta . huhu . daa~

Sunday, 22 May 2011

a little bit how i grow up . :)

haaa cube teka sape nie ? hehehe . nie aku laaa . mase nie umo aku ta sampai setahun ag . mama yg bagitahu aku mase aku nga tengok gamba nie . hihihi

kali nie serba sedikit aku na cter pasal aku mase buda buda dulu . hee~ na dgr ta ? heehe . ape ta na dgr ? suda ! ta kesa . huhuhu . weckkk . gamba at atas tuhh mase sambut bufday kaka aku yg ke satu tahun . huhuhu . ehemm  sikit la pasal kaka aku nie . aku telah di born kan at pontian johor pada 15 oct 1993 . (ta silap aku ade tulis at dlm blog nie da . huhhu) aku anak yg kedua dari 4 adek beradek . hidup aku nie tade la indah dan penuh magikal cm dlm cter barbie tuhhh . (ta pasal pasal barbie lakk) huhu aku idop simple2 ja . oke tuhh ja pasal idop aku . hahaha .

nie mama aku mase muda muda laa . (kut ) hahaha . pape pumm mama tetap yg tercantik sekali bg yaya ,
i love you mama . 

mama ! yaya na mama dukung laa . bukan na amek gamba . huwaaaaaa ~

nie kaka aku . asyik tido ja kannn . seb baek la ade maenan nie . bole maen sowg2 weckkkk . hahaha

mama dulu cter aku nie suka sgt minta dukung . hehehe pena sampai satu tahap , mama na pangsai pum aku na minta dukung . huhuhu . tp mama ckp aku mase kecik2 berani , yeka ? hahaha nta la mama . yaya pum ta tahu kannn . mama ckp aku cpt blaja jalan . sebab aku mase kecik2 suke minta dukung sebab na berjalan ja . haaa sampai skang la aku kuat berjalan. hihihi tp skang da kurang laaa .

nie aku mase tadika .
opssss ! tahu tahu ja aku da tadika . haiii , kejap ja mase buda kecik dulu . mase aku tadika aku montel . sampai ade sorang makcik nie asyik na cubit pipi aku ja . bile aku nampak die comfrom aku lari punya laaa . sakit wooo die cubit pipi aku . pena ade buda pgil aku doreamon dulu sebab mate aku . nape nan mate aku ? waaaaa~ hihi sume tuhh kisah aku buda buda laaa . ta pena lupe laaaa .


mase sekolah rendah dulu aku memang rapat sgt nan abg sedara aku  . so law g mane mane mesti die ajak aku punya laaa . maen guli , maen ting2 , maen basikal , maen lego . haii mcm2 laaa . dari aku lum sekolah ag kwn aku ag ramai lelaki sebab aku selalu follow abg sedare aku maen2 nan kwn2 dye . tapi skang bile nampak , tegur pum ta . yelaaa masing2 da besar , segan laaa . huhuhu . peace !!

mase aku awal form4 kutt ? aku lupe daa , huhuhu
mase na spm ! chaiyokkk yaya ! huhuhu
dan ini la aku skang . nie cahaya ja lebihh . aku hitamm la . hehe .

No comments:

Post a Comment