Click here for Myspace Layouts

buda biasa ja ! :)

My photo
pontian, johor, Malaysia
heyy . name sbena aku siti norshahira anak kepada maszahal jeery . :) tp org2 rmai pgil aku yaya . yaya tuh name timang timang aku mase kecik2 . ishh gedik kan aku nie na pakai name timangan mase kecik2 pulak . haha . bia la . ;p aku di-born kan d pontian dan menetap di pontian jhor . about my age ? gues me gues me . hahaha . aku lahir pada 11.56PM pada 15 oct 1993 . haha lagi sikit na 16 oct kan kan . ;p aku ank yg kedua dari 3 adek bradek . hoho . da la aku malas la na bebel ape ag nta . huhu . daa~

Wednesday, 7 September 2011

hari yang agak buzy~

cube kau tengok aku punya title tuhh . buzy ? bzy pulak kannn . huhu . yuppp aku buzy kua nan dye smlm . hehe  . rasenye cam da lme ja ta jpe an . hahaha .*byk laaa ta sampai semiggu ta jpe da rindu . gedix sia waa ! bile mase la aku jdi gedix nie . kasi sepak sikit bia aku sedar . hahaha .

tengok cite antu bonceng . hahaha lawak la . bengong tol cite tuhh . haha . asek na gelak ja tonkk . tapi aku sebenanye teringin na tgok cite final destination 5 . haaa baru cam ade adventure kannn .. hhaha . *pehh belgak pulakk , elak ta tgok ja cter uh , ngeri sgt . hahaha . tapi tafe bole tgok laen ary pulakk . hee~

aku ta tahu la nape die byk senyap ja mase jpe tuhh . mybe dy ta bape na sehad kut . huhu . tp tafe aku da berjaya buad dy byk ckp . hahaha . sng cter , tbe2 aku jd joyahhh sgt . haha . bia laaa . penting aku , dy happy . heee~ eyhhh , rasenye aku da lari dari tajuk nie . hahaha . memg tajuk ta kena nan isi . tuhh la mase schl dulu , cegu bagi keja ta buad , pas tuhh tido dlm kelas ape la na jdi nan aku nie . hehehe .

da suda ape lahh yg aku melalut sgt nie . huhhh . suda merepak pulakkkk . hukhukk .
oke that all aku na bebel . t kowg pening pulakk tgok blog aku . hihihi .

lawakk tonkk cite nie . hihihi .

tengok poster dye ja cam da seramm . law tgokk ag la ngeri . huhuhu

Tuesday, 6 September 2011

hari raya ! hee~

pehh da lame gila aku ta update busuk busuk aku nie . hahaha . pape pumm , selamat hari raya semuaa . besh ta raye kowgg . raye aku macam biase la kann . hee~ mesti da alek kmpung . besh bile dpt jpe sedare , dpt maen mercun , maen bunga api*macam buda buda la pulakk . hehehehe . still dapat duet raye ag tau even da besa . hee~ ta ke besh tuhh . bukan senang-senang owg na bagi duet at kite . hehehe . seronok ronok .

raye tahun nie ag besh bile die yang dtg beraye uma . hihi . da la uma aku sgt jaoh dr uma die . sian la pulak kann tengok die . huhu . nwayy tengss alot b . syg b sgt2 . huhuhu . ta tahu malu betol aku  nie . hukhukk .
dpt raye rmai nan buda buda skolah dulu . raye uma kwn kwn . tapi yg ta besh ye aku cume cuti seminggu  ja . ta dpt raye sgtt . huuuu~*gedix pulakk aku . puii . hahahaha .

mase raye nie la aku makan banyak sgt2 . semua benda aku na telan . da macam ape ntah aku nie .
cam badak pum ade . hahaha . puii
yelaaa setahun skali ja . huhuhu . rase ye aku punya berat makin tambahh . hee~


oke laaa . aku pum sebenarye ta tahu da na tulis ape daa . hee~ oke laa calobeteyy ,
ta aku melalut ntah pape nat kwg rase cm na bakar lak blog aku . hihihi . selamat ary raye !!
peace no raawwwaarrraawww !!  ^^,

jgn na percaya sgt nan pic nie . muke aku ta bersihh camnie ,
byk kali pandang , buta mata . kihkihh .

Sunday, 22 May 2011

a little bit how i grow up . :)

haaa cube teka sape nie ? hehehe . nie aku laaa . mase nie umo aku ta sampai setahun ag . mama yg bagitahu aku mase aku nga tengok gamba nie . hihihi

kali nie serba sedikit aku na cter pasal aku mase buda buda dulu . hee~ na dgr ta ? heehe . ape ta na dgr ? suda ! ta kesa . huhuhu . weckkk . gamba at atas tuhh mase sambut bufday kaka aku yg ke satu tahun . huhuhu . ehemm  sikit la pasal kaka aku nie . aku telah di born kan at pontian johor pada 15 oct 1993 . (ta silap aku ade tulis at dlm blog nie da . huhhu) aku anak yg kedua dari 4 adek beradek . hidup aku nie tade la indah dan penuh magikal cm dlm cter barbie tuhhh . (ta pasal pasal barbie lakk) huhu aku idop simple2 ja . oke tuhh ja pasal idop aku . hahaha .

nie mama aku mase muda muda laa . (kut ) hahaha . pape pumm mama tetap yg tercantik sekali bg yaya ,
i love you mama . 

mama ! yaya na mama dukung laa . bukan na amek gamba . huwaaaaaa ~

nie kaka aku . asyik tido ja kannn . seb baek la ade maenan nie . bole maen sowg2 weckkkk . hahaha

mama dulu cter aku nie suka sgt minta dukung . hehehe pena sampai satu tahap , mama na pangsai pum aku na minta dukung . huhuhu . tp mama ckp aku mase kecik2 berani , yeka ? hahaha nta la mama . yaya pum ta tahu kannn . mama ckp aku cpt blaja jalan . sebab aku mase kecik2 suke minta dukung sebab na berjalan ja . haaa sampai skang la aku kuat berjalan. hihihi tp skang da kurang laaa .

nie aku mase tadika .
opssss ! tahu tahu ja aku da tadika . haiii , kejap ja mase buda kecik dulu . mase aku tadika aku montel . sampai ade sorang makcik nie asyik na cubit pipi aku ja . bile aku nampak die comfrom aku lari punya laaa . sakit wooo die cubit pipi aku . pena ade buda pgil aku doreamon dulu sebab mate aku . nape nan mate aku ? waaaaa~ hihi sume tuhh kisah aku buda buda laaa . ta pena lupe laaaa .


mase sekolah rendah dulu aku memang rapat sgt nan abg sedara aku  . so law g mane mane mesti die ajak aku punya laaa . maen guli , maen ting2 , maen basikal , maen lego . haii mcm2 laaa . dari aku lum sekolah ag kwn aku ag ramai lelaki sebab aku selalu follow abg sedare aku maen2 nan kwn2 dye . tapi skang bile nampak , tegur pum ta . yelaaa masing2 da besar , segan laaa . huhuhu . peace !!

mase aku awal form4 kutt ? aku lupe daa , huhuhu
mase na spm ! chaiyokkk yaya ! huhuhu
dan ini la aku skang . nie cahaya ja lebihh . aku hitamm la . hehe .

Tuesday, 17 May 2011

selamat hari ibu mama !! yaya syg mama taw !!


selamat hari ibu mama ! yaya syg sgt mama . terimakasih sebab da jage yaya dari kecik . even yaya nakal . yaya paling nakal kann dari sume adek beradek yaya . hehehe . coe mama . pape pum yaya syggg mama . ta dpt na byg kan idop yaya tanpa mama . huhhh . hee~ mama sabar ja la besar kan yaya . yaya na yg terbaek tok mama . hee~ mama . mama ! hee~ mama tabah ae dgn ape pum dugaan . yaya sentiasa ade nan mama . peace ! ^^  mama u always in my heart ! tade sape bole ganti tempat mama . mama superb ! hehehe . caya laa . mama dulu rugget kann . ala ala ella . huhuhu . yaya ade tengok gamba mama mase mude dulu dulu . hihihi . sygggg mama ! muahhhh muahhhh !mama yaya na hug mama bole ?

                                      na nyanyi sikit laaa . hehehehe

ibu , ibu .
engkau la ratu hati ku .
bila ku berduka ,
engkau hiburkan selalu .
aaaaaa~ lupe lirik . huhuhu

i love u mama ever ever n ever , muahhhhhhhhhhhhh !!!!

my life part 2 !!

sebenarnye aku ta tahu na bg titlle ape laa . tulis ja la my life part 2 . huhu

ehemmm . da lame aku ta update blog aku nie . hihihi . aku cume na gtw yg aku happy sgt2 skang . oke da . fullstop . tamattt . hahaha . takan la aku na tulis nie ja kann . ape laa . huhuhu . na gelak gelak ja laa . dulu sedih , skang da happy . sebaba ape ? dia da kembali n bebaek nan aku da . syukur laaa !! hee~ syg kau sgt2 . ^^


bile da happy semua nye indah . hahaha . da cukup laa . ary ahad , 15 may 2011 . hari yg paling indah . hehehe .dpt jumpa die . sumpa rindu die sgt da lame ta jumpe. hee~ aku ta na saked an hati kau ag . janji ! hee~ da la cukup la cter sampai nie . nati ade yg ckp aku nie cintan cintun yg sgt show of . huhuhu .

mase nga dating tuhh , tbe2 aku nmpak domo ! omg !! comel yee ! cover ja ble nmpk , takan na emotional sgt an . hehehe . domodomodomodomo . haha . fanatik sia kau nie yaya . gedikk laa !

MAMA !! yaya na teddy domo kun bole ? hahahahaha mesti mak aku balas cmnie ," yaya kan da besar ". "alaaaa . na jugakkk !! " haha ta pasal pasal ja nati aku kene . huhuhu . sumpa menatang nie comel doe . suke gile aku tengok . mcm na hug hug ja . hee~

"mama yaya na yg nie . bole ta mama ? hee~ yaya na buad sangkut at hp . ^^" hahaha mengade lak wa . weckkk ! wahai domo. nape la kau cute sgtttt . aku dpt kau aku pelukk kau . weckkk . hahaha . ape sia aku mengarot niee . huhuhu . hmmmm , aku da tau na tulis ape ag sebenarnye nie .oke laaa . hehehe . babai !

Monday, 2 May 2011

my life !!




aku da ta tau da ape na jadi nan hidup aku . bia ja la cmnie . hmmm , kadang-kadang tension gak (bkn2 kdg-kdg , tp memang slalu la sejak akhir2 nie) . aku pening laa . arghhh !! huhhh . kdg2 aku rase kecewa dgn ape yg da berlaku sejak kebelakangan nie .
hoho ta sangka aku jiwang . huhu . :')

hmm , aku terpikir bile la hidop aku na happy ag ? selalu . tp slalu ckp kat diri sendiri aku bole happy when i did it to fix it all . tp mampu ke ? haihh . hope you happy ! :') doe , aku ta tau la ape na buad . kau bole tlg aku ta ? hmm . :'( AKU NA HIDUP HAPPY MCM DULU !!!! arghhhh !! . member aku ckp aku makin kurus ? huhuhu . ta perlu diet , cume amal kan 'tension saja' ^^v

aku na haapy , na hidup ceria , aku na yaya yg selalu ketawa . kena marah pum ketawa .  arghhhh !!

please give back my life ! i mish that . tade sape na paham aku ag . hoo~  mcm mane na senyum ? aku lupe laa !aku reti senyum pura2 ja . huuu .  na jadi diri sendiri , kite kena tahu siapa diri kite sebenarnya . huhu . hmm aku sebenarnya ta tau na tulis ape ag . otak pum blank babe !!




dalam mencari-cari gamba kat google , tibe2 aku jumpa pic nie . comell !! hehe bagi akulaa . ta tau la bg korang cmne an . depends laa . hmm . hehe. huhh da la aku rase stop mencarut laa . t ade lak orang geli geliman bace blog aku t kang . jiwang kankan . huhu . hmm nway tengs babe da usha blog aku then na bace sampai abes . wa salute sama lu . weckss ! hihi .

lovelykan pic nie . hee~ comel aku suka tgok . huhu . law kowang ta suke tgok , lantak ah .  g maen jaoh la . weck weckk !
hehehe .

Sunday, 24 April 2011

when you think you should cry , just let it .

first aku na minta maap , aku bukan na jaja cter kita . tapi nie la luahan ape yang aku rase . aku rase malam tadi down down sgt2 . huhh . aku na jaga perasaan kawan , tp dalam masa yg sama aku na setia . tp aku gagal !! huhh . aku sedih sgt2 . aku ta tahu la aku kuat ke ag ke ta . masalah laen aku ta na cter la . aku rase mcm na nges ja . huuhh , yaya ! kau nie gembeng laa .. maap , aku tkod aku ta kuat ja na ilang buat kali ke2 .

malam tadi aku nges ! omg ! huhh asal kau nie yaya ? hmm
 aku susa na tydo . aku termenung ja . aku ingat balik mase kite first2 knl kann b . aku  mara kau , mara abg aku . huhh belagak ye aku dulu selalu ngolok kau b . aku minta maap . lame-lame nta mcm mane aku bole syg kan kau . aku ta tahu sejak bile aku jatuh cinta kat kau b . aku memg ta dpt tydo mlm td .

tapi bantal aku tade la basah cmnie . hmm . memg tade mud .
aku bengang ! aku menyampah nan AZWAN NAIM !! damn dikau . aku da ckp kan kita kawan . yang kau na melebeyh2 tuh pehal . huhh , da lame aku bersaba nan kau nie mamat . makin di biarkan makin over kau ae . kau cakap aku maen2kan kau ? wehh mat , aku da ckp kan awal2 jgn mengharap sgt kat aku . pena ke kalau kau ckp iloveyou , then aku ckp balek iloveyou too ? ta pena kann . SAMA SEKALI ta penah oke ! bile kau ckp imissyouu , aku balas balik , poyo ja . kau tahu ta nape aku balas mcm tuhh ? sebab aku syg dia sorang ja . huhhh , aku tension nan kau nie . maap aku bukan na buruk2 or what else. tapi nie la luahan hati aku .kepada SAYA IJAM . kau memang kawan aku yang baek . aku minta maap ae . kita kawan ja tau . terimakasihh . -.-''

b ! b da na pegi ke dari bb ?omg ! aku ta tahu na hadapi nie sume . aku perlukan kau kat sisi aku . maap , aku tahu perangai aku teruk kan b ? jahatnya aku ta pandai na jaga hati kau b . tp even aku mcm nie , sume kau yang aku ade , sygg kau sowg ja . hmm . sedihh kau tahu ta . maap aku bukan na showoff kat sini . aku ibarat mangsa keaadan , hmmm . yaya kau bole ke lalui nie sume . YA ALLAH ! tabahkan la hati hamba mu ini . b , aku bukan na melewe ke pe kat sini . tapi law kau bace , aku sygg kau sorang ja . tp.... hmmm b , aku harap kau jumpe sesuatu yang bole buat kau happy . aku doa kann . maap aku ta mampu na bahagiakan kau . aku hanya mampu mencintai kau dan ta mampu tinggalkan kau . bila kau ade prob , aku rase mcm susa aty sgt2 . bila kau ta text aku , aku risau sgt2 . yaya .... tabah la yaya .

bb perlukan b ! T_T

b aku rindu kau sgt2 . aku tahu kita susa na jumpa . aku nie poyo kan b . sikit na nges ja . aku susa na lupakan kau . aku ta tahu nape aku syg kau sgt . b , aku harap kau balek .



aku rase mcm sorang2 ja skang . mane kau pergi b ? aku perlukan kau la . tapi aku ta mampu na paksa kau stay nan aku . aku sentiasa tunggu kau . mungkin tuhan da sedia kan yang lebih baek untuk kau . aku ta tahu nape pedih sgt hati aku nie . yaya...... sabar !! hmm


syggg , aku bukan na melebih kat sini . tapi nie la ape aku rase skang nie b . aku minta maap . aku tahu perangai aku nie teruk . kau ta suke tu . aku tahu . tapi maap . T_T



bila kau ajak break . aku buntu ta tau na buad mcm mane . aku ta bole paksa kau b .


 cume masa ja dpt fix balik hati aku .