Click here for Myspace Layouts

buda biasa ja ! :)

My photo
pontian, johor, Malaysia
heyy . name sbena aku siti norshahira anak kepada maszahal jeery . :) tp org2 rmai pgil aku yaya . yaya tuh name timang timang aku mase kecik2 . ishh gedik kan aku nie na pakai name timangan mase kecik2 pulak . haha . bia la . ;p aku di-born kan d pontian dan menetap di pontian jhor . about my age ? gues me gues me . hahaha . aku lahir pada 11.56PM pada 15 oct 1993 . haha lagi sikit na 16 oct kan kan . ;p aku ank yg kedua dari 3 adek bradek . hoho . da la aku malas la na bebel ape ag nta . huhu . daa~

Monday, 2 May 2011

my life !!




aku da ta tau da ape na jadi nan hidup aku . bia ja la cmnie . hmmm , kadang-kadang tension gak (bkn2 kdg-kdg , tp memang slalu la sejak akhir2 nie) . aku pening laa . arghhh !! huhhh . kdg2 aku rase kecewa dgn ape yg da berlaku sejak kebelakangan nie .
hoho ta sangka aku jiwang . huhu . :')

hmm , aku terpikir bile la hidop aku na happy ag ? selalu . tp slalu ckp kat diri sendiri aku bole happy when i did it to fix it all . tp mampu ke ? haihh . hope you happy ! :') doe , aku ta tau la ape na buad . kau bole tlg aku ta ? hmm . :'( AKU NA HIDUP HAPPY MCM DULU !!!! arghhhh !! . member aku ckp aku makin kurus ? huhuhu . ta perlu diet , cume amal kan 'tension saja' ^^v

aku na haapy , na hidup ceria , aku na yaya yg selalu ketawa . kena marah pum ketawa .  arghhhh !!

please give back my life ! i mish that . tade sape na paham aku ag . hoo~  mcm mane na senyum ? aku lupe laa !aku reti senyum pura2 ja . huuu .  na jadi diri sendiri , kite kena tahu siapa diri kite sebenarnya . huhu . hmm aku sebenarnya ta tau na tulis ape ag . otak pum blank babe !!




dalam mencari-cari gamba kat google , tibe2 aku jumpa pic nie . comell !! hehe bagi akulaa . ta tau la bg korang cmne an . depends laa . hmm . hehe. huhh da la aku rase stop mencarut laa . t ade lak orang geli geliman bace blog aku t kang . jiwang kankan . huhu . hmm nway tengs babe da usha blog aku then na bace sampai abes . wa salute sama lu . weckss ! hihi .

lovelykan pic nie . hee~ comel aku suka tgok . huhu . law kowang ta suke tgok , lantak ah .  g maen jaoh la . weck weckk !
hehehe .

No comments:

Post a Comment